Over ons

 

Nico

In Huis van Aandacht ben ik er o.a. voor Voetreflex. NLP, Mindfullnes,  Reiki ( master) en Japanse stoelmassage.
Verder probeer ik samen met Susanne ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt in ons “Huisvanaandacht”.

Susanne

Een Huis van aandacht. Een huis met rust ruimte en aandacht voor iedereen. Dat was mijn grote wens. Geniet van de tijd die geheel voor u is!
Wees welkom in “HuisvanAandacht” vlak bij Maastricht.

 


Claudia
Ik ben Claudia Theinert, geestelijk begeleidster en coach en mentor voor zingevings- en levensvragen.
Het leven is het kostbaarste dat ons gegeven is. Het is kwetsbaar en broos, maar tegelijkertijd schuilt er een kracht in ons die alles overstijgt en die het onmogelijke vaak toch mogelijk maakt. Hoe de omstandigheden van ons leven ook waren of zijn: voor ieder van ons is er een weg tot bevrijd en bezield leven.

 Johan
Mijn liefde voor de vorming van jonge mensen kreeg vorm in een korte loopbaan in het lager onderwijs en spoedig kwamen ook de pubers in zicht. Maar de vorming van volwassenen werd uiteindelijk toch het terrein waarop ik me helemaal kon geven en mijn talenten kon inzetten. Internationaal vormingswerk, persoonlijke begeleiding, bevordering van communicatie op verschillende niveaus, het ontwikkelen van mensgericht beleid, het waren allemaal zaken waarin in niet alleen gáf en voldoening vond, maar ook veel ontving ! Met die open en waarderende houding wil ik ook graag bijdragen aan het boeiende programma van het Huis van Aandacht.

 

 

 

Regelmatig zullen er mensen zijn die een dag of een dagdeel meewerken in huisvanaandacht.

Zijn er bepaalde wensen m.b.t. begeleiding. Laat het ons weten.