Dieren “Huisvanaandacht”

Love Fever. Ze doet haar naam eer aan.

Ze mag bij ons paard zijn. Geen bit, geen ijzer onder de voetjes, geen prestatie leveren. Kortom gewoon “zijn”.  We gaan samen met u in “contact” komen met deze prachtige Merrie. U zult voelen hoe bijzonder dit is.

Er hoeft geen angst te zijn, Want…Paarden spreken en helen.

Een ondeugd, Lisa. Ze weet precies waar ze moet gaan staan als de kersen worden geplukt. “Laat maar vallen ” zegt ze, “ik eet alles op”. Gek op kersen, maar ook op geiten en konijnenvoer. Als we even niet opletten tilt ze met haar neus de deksel van de voerbakken en eet wat ze tegenkomt.Maakt niet uit of dat van konijn, kip of geit is :). Een heel lief knuffelpaardje dat we gered hebben van de slager en bij ons niets moet.

Borstelen vind ze heerlijk.

Af en toe nieuw leven bij “Huisvanaandacht”. Ook dat hoort erbij.

Geiten en kippen, ze lopen vrolijk rond door de tuin. Vier kippen. Je komt ze overal tegen behalve in hun hok 🙂 Het gaas dat u ziet is van de konijnen anders lopen die weg en er zijn vossen in de buurt.

Die kippen geven soms hele grote eieren. Wonderlijk mooi.

In huis van aandacht werken/coachen we met paarden. Zowel met lovefever als met lucky, joy, of lisa. Paarden spiegelen en een keer een sessie ervaren is life changing. Loop je vast in je werk, in je leven. Heb je een burn-out, depressie. Ervaar je problemen in relaties met anderen……Wat je probleem ook is, hoe groot of klein.. Laat je aanraken door dit spiritueel dier. Alles in een veilige omgeving. Onderstaande film geeft goed weer hoe mooi het contact met paarden kan zijn maar ook hoe de mens soms probeert de controle te houden en o.a.  een dier van honderden kilo’s zwaar pijn doet om zijn wil aan het dier op te leggen…

We leren er veel van als we willen “zien”.