Susanne

 

Er is veel te vertellen over wie ik ben en wat er allemaal bij het verleden hoort. Dat zou teveel zijn om hier even in het kort te omschrijven.

Als Borstkankerpatient ben ik bijna twee jaar onderweg naar “Genezing”. Omdat een reguliere behandeling niet mogelijk is ( geen operatie) ben ik genoodzaakt mijn eigen weg te gaan. Dat heeft er in geresulteerd dat de tumor in mijn borst behoorlijk geslonken is. Op die weg naar genezing ben ik veel tegengekomen en zijn er ervaringen opgedaan die ik graag met anderen deel. Regelmatig schrijf ik in mijn blog en post ik hier en daar iets in de groep “voorjouvanmij” die ik vlak voor mijn ziekte heb opgericht samen met een van mijn kinderen.

Verder ondersteun ik samen met Nico lotgenoten in het BRCA proces, Organiseren we elk jaar een BRCA congres en staan we in contact met komoptegenkanker en andere gerelateerde zelfhulporganisaties.

Wat ik gemist heb onderweg naar genezing wil ik met “huisvanaandacht” graag aan anderen geven. Een huis van rust, ruimte en aandacht,  een warme plek waar er maar een belangrijk is en dat ben jij..Jij die het nodig hebt om even afstand te nemen van alles zonder dat je steeds weer rekening moet houden met de ander. Een plaats Waar je tot jezelf kunt komen.

Er is maar een weg en dat is die van jezelf, volg je eigen waarheid en je eigen buikgevoel zoveel mogelijk. Geen ander weet wat goed is voor jou en wat jij nodig hebt in dit leven.  Maak tijd en ruimte  om te ontdekken wie jij bent en waar je naartoe wilt. Het heeft mij heel veel moois gebracht dat ik graag met jou deel. Toeval bestaat niet. Dus Ook niet dat je nu op dit moment bij ons terecht bent gekomen  :).

Doe iets met dit “toeval” en geef die tijd aan jezelf want jij bent het waard. De eerste stap heb je al genomen door dit te lezen. Klik hier

En dan ontmoeten wij elkaar. Ik verheug me er op…

Liefs Susanne

Ik ben een gelukkig mens met Borstkanker. Mijn blog: https: //www.borstkankeroverlevenblog.

Voorjouvanmij: https://www.facebook.com/groups/voorjouvanmij/?fref=ts

Voorzitter van BRCA.be VZW : www.brca.be

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *