Nico

Nico

Huisvanaandacht

Allemachtig, het leven is prachtig….

Hier en daar zie en hoor ik mensen vertellen dat ze niet gelukkig zijn met wat ze doen. Hun werkplek is niet meer wat het was, collega’s zijn gestrest. Ze weten vaak niet meer wat ze willen. Stoppen met werken is meestal geen optie en/of is niet mogelijk door allerlei persoonlijke omstandigheden. Een verlies van inkomen en angst voor wat komen gaat houdt veranderingen tegen. Je proeft af en toe de behoefte om passie te gaan volgen..

Zelf heb ik jaren geleden de stap genomen om van full-time ( justitie) naar 25 uur per week te gaan. Dat had veel haken en ogen maar samen met mijn partner dufde ik de stap te nemen en ook al moesten we inleveren, ik zou het zo weer doen.

Met Susanne ben ik haar weg gegaan. “De weg van kanker naar genezing”. Een boeiende maar soms ook moeilijke weg en we zijn er nog niet. Wat we samen hebben geleerd is van onschatbare waarde. Veel mensen tegengekomen, veel bestudeerd, meegemaakt, gevolgd. Teleurstellingen verwerkt, verdriet doorstaan. Kortom een hele boeiende weg waarbij we ons altijd hebben voorgehouden: “ooit gaan we er iets mee doen”.

Ooit is nu geworden. We staan aan de vooravond van de opening van “Huisvanaandacht”.

Susanne en ik waren in de afgelopen 2 jaar vaker op zoek naar een plek die rust gaf maar die ook betaalbaar was. Een hele zoektocht. Het was niet altijd mogelijk voor haar om alleen ergens te gaan logeren en samen een te grote aanslag op ons budget, dus bleef het de meeste tijd bij zoeken.

Jammer want zij had zeker in het begin van haar proces veel behoefte aan, met name, een stilte retraite.

Nu is de tijd gekomen om anderen een plekje te geven tot zichzelf te kunnen komen. Om de rust te vinden en te kunnen ontdekken: ” wat wil ik”, wat is mijn doel in dit leven”, wat zijn mijn wensen”, wat is mijn passie”.

Rust, Ruimte, Aandacht, Stilte. Het is er allemaal in “Huisvanaandacht”. En daarbij is er veel extra voor diegene die er behoefte aan heeft om eens een voetreflex behandeling te ondergaan, een massage, of het lekker vind om in de sauna te gaan zitten, contact met paarden te maken of met andere dieren. Of creatief te mediteren, een gesprek te voeren met gelijkgestemden of een op een gesprek met een ervaringsdeskundige. En dat is maar een klein deel van het aanbod.

Ik ontmoet u graag in ons “Huisvanaandacht”

Klik hier om te reserveren

Nico.

One thought on “Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *